Izvor: RTS, 29.Maj.2023, 13:57

Ухапшен Новопазарац због сумње да је давио супругу и претио да ће активирати бомбу

Припадници МУП-а у Новом Пазару ухапсили су Н. Ј. (33) из тог града, због сумње да је 28-годишњу супругу тукао, давио и претио да ће активирати бомбу.
Приликом претреса стана и других просторија осумњиченог, полиција је пронашла ручну бомбу и 74 комада >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << муниције, саопштено је из Полицијске управе у Новом Пазару.
Н. И. се сумњичи за извршење кривичног дела насиље у породици. Он се сумњичи да је у породичној кући задао више удараца 27-годишњој супрузи, рукама је хватао за врат и претио да ће активирати бомбу.
Осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведен надлежном тужилаштву у Новом Пазару.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.