Izvor: RTS, 24.Maj.2023, 12:45

Одређен притвор осумњиченима да су помогли полицајцу да побегне након убиства

Виши суд у Ужицу одредио је притвор до 30 дана М. С. (26), Н. Г. (22) и М. А. (65) из Прибоја због сумње да су помогли полицајцу И. А. да побегне након убиства у том граду.
Притвор им је одређен 23. маја због сумње да би боравком на слободи могли да утичу на сведоке, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << потврђено је Танјугу у том суду. Сумњиче се за кривично дело помоћ учиниоцу после извршеног кривичног дела.
Они се сумњиче да су И. А. помогли да побегне након извршеног кривичног дела убиство, када је у Прибоју у угоститељском објекту задао више удараца 35-годишњем мушкарцу који је пао и, како се сумња, ударио главом о шанк, а од задобијених повреда преминуо у болници у Прибоју. И.А. је након убиства побегао.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.