Izvor: RTS, 11.Maj.2023, 11:49

Туча у Нишу, двојица младића повређена

Две особе су примљене ноћас у Универзитетски Клинички центар, после туче која се, према незваничним информацијама, догодила око 2 сата иза поноћи на Тргу краља Милана у Нишу.
Дведестогодишњи М.М. задобио је прелом доње вилице и упућен је на Максилофацијалну >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << клинику,  док 18-годишњи М. И. има оток десног ручног зглоба и пуштен је на кућно лечење, јавља дописник РТС-а. 
Полиција у Нишу је по налогу Основног јавног тужилаштва у Нишу, ухапсила Д. Р. (27) због постојања основа сумње да је извршио кривично дело тешка телесна повреда, док ће против двојице мушкараца старости 26 и 20 година поднети кривичне пријаве због сумње да су извршили кривично дело учествовање у тучи, саопштио је МУП Србије.
Д. Р. се сумњичи да је синоћ, на улици, у тучи у којој су учествовала и друга двојица осумњичених, као и још један двадесетогодишњак, више пута ударио тог двадесетогодишњака по глави и телу.
Осумњиченом Д. Р. је одређено задржавање до 48 часова након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведен надлежном тужилаштву.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.