Izvor: RTS, 04.Maj.2023, 12:59

Мушкарац из околине Новог Бечеја ухапшен због покушаја убиства

Припадници МУП-а у Зрењанину ухапсили су М. М. (63) из околине Новог Бечеја, због сумње да је 1.маја под дејством алкохола убо 42-годишњег мушкарца шрафцигером у стомак и повредио 25- годишњег младића.
М.М. се сумњичи за кривична дела покушај убиства и >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << лака телесна повреда, саопштено је из Полицијске управе у Зрењанину.
Он се сумњичи да је 1. маја, у вечерњим часовима, на улици у околини Новог Бечеја, под дејством алкохола, шрафцигером убо у стомак 42-годишњег мушкарца и повредио 25-годишњег младића.
Мушкарац је са тешким телесним повредама збринут у болници, док је младић задобио лаке телесне повреде.
Осумњиченом је одређено задржавање до 48 часова и он је, уз кривичну пријаву, приведен Вишем јавном тужилаштву у Зрењанину.
Након саслушања, судија за претходни поступак му је одредио притвор до 30 дана.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.