Izvor: RTS, 26.Apr.2023, 06:05

Киша и пљускови, поподне разведравање

У Србији од јутра местимично киша и локални пљускови. Поподне престанак падавина и постепено разведравање. На северу и истоку земље ветровито. На планинама источне Србије северозападни ветар повремено ће бити олујне јачине. Највиша температура до 18 степени. И >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у Београду краткотрајна киша или пљусак, после подне постепено разведравање. Највиша температура око 15 степени.
Пре подне претежно облачно и мало свежије, ујутру на западу и југу, а током преподнева и средином дана и у већини осталих предела местимично са кишом и локалним пљусковима.

После подне престанак падавина и постепено разведравање. Само ће на западу Војводине и у Неготинској крајини бити променљиво облачно и суво током целог дана.
Ветар слаб и умерен, северозападни, на северу и истоку повремено и јак, а на планинама источне Србије и са олујним ударима.
Јутарња температура од 5 до 10, највиша дневна од 12 до 18 степени.
И у Београду краткотрајна киша или пљусак, после подне постепено разведравање. Највиша температура око 15 степени.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.