Izvor: RTS, 22.Apr.2023, 12:28

Жена избодена на смрт у селу Јарсенову код Лесковца

У селу Јарсенову код Лесковца синоћ око 22 сата мушкарац стар око педесет година ножем је усмртио невенчану супругу у кући пријатеља, потврђено је РТС-у у МУП-у.
Због кривичног дела убиство Више јавно тужилаштво у Лесковцу одмах је одредило задржавање >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << осумњиченом.
Како незванично сазнајемо, он је невенчаној супрузи задао више убода ножем. Хитна помоћ на лицу места могла је само да констатује смрт.
Директор Опште болнице у Лесковцу др Небојша Димитријевић рекао је за РТС да је осумњичени синоћ довезен у болницу како би му била узета крв ради анализе на присуство алкохола и опијата.
Из Вишег јавног тужилаштва поводом овог догађаја, који је узнемирио јавност у Лесковцу, званичног саопштења нема.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.