Izvor: RTS, 13.Apr.2023, 06:51

Вучић данас у Рашки са политичким представницима Срба са КиМ, присуствују премијерка и чланови Владе

Нови састанак председника Србије Александра Вучића са политичким представницима Срба са Косова и Метохије је данас у Рашки. Састанку ће присуствовати председница Владе Ана Брнабић и сви чланови Владе Србије.
Пре недељу дана председнику Србије >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Срби са Косова и Метохије пренели су бриге, тражили подршку Србије, посебно огорчени хапшењима.

Осим о политичко-безбедносној ситуацији данас ће се, како је најављено, говорити и о социјално-економској помоћи за грађане на КиМ.
У среду је више стотина житеља северног дела Митровице, Звечана и других средина одржало протестни марш магистралним путем од скретања за Бањску до Бистричког моста.
Протестним маршом су желели да скрену пажњу јавности на терор који Срби доживљавају од припадника специјалних јединица полиције на северу КиМ, а поводом рањавања Милана Јовановића.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.