Izvor: RTS, 12.Apr.2023, 14:36

Протестни марш Срба због рањавања Милана Јовановића

Више стотина житеља северног дела Митровице, Звечана и других средина кренуло је у протестни марш магистралним путем од скретања за Бањску до Бистричког моста.
Желе јавности да скрену пажњу на терор који Срби доживљавају од припадника специјалних >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << јединица полиције на северу КиМ, а поводом рањавања Милана Јовановића.
На паролама које носе пише "Европо, пуцају по нама", "Овде вам није место", "Идите одавде".
Марина Јовановић, супруга рањеног Милана, истакла је да је њен супруг миран и поштен човек, али да је без обзира на то, упуцан од стране косовске полиције и позвала на протест на Бистричком мосту.
Она је на Фејсбуку позвала све да се придруже протесту на месту где је њен супруг рањен.
"Поштен, частан, невин, а упуцан. Позивам све да се окупимо и искажемо протест 12.4. у 14 часова на месту где је мој супруг рањен", истакла је она.
Она је навела имена рањених Срба на Косову и упитала ко је следећи.
"Миљан, Милан, Стефан... Ко је следећи? Хапсе без доказа, а пуцају без разлога", додала је Јовановић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.