Izvor: RTS, 05.Apr.2023, 22:40

МУП: Више прекршајних захтева против мушкарца који је снимао вожњу "ламборгинијем"

Припадници Управе саобраћајне полиције детаљним проверама утврдили су да је  против У.П. (1998)  који је возећи аутомобил "ламборгини“ снимао своју небезбедну вожњу, а потом снимак објавио на друштвеним мрежама,  поднето више захтева за покретање прекршајних поступака >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << или прекршајних налога због више десетина прекршаја учињених у саобраћају, саопштено је из МУП-а.
У току су процедуре које је МУП покренуо како би утврдио ко је возач који је починио седам саобраћајних прекршаја који су извршени наведеним возилом у периоду од 2. фебруара до 18. марта ове године, а који су откривени камерама, наведено је у саопштењу МУП-а.
Такође, проверама је утврђено да возило марке "ламборгини“ које је 27. марта ове године  привремено одузето од  У.П. није у његовом власништву, већ једне рентaкар агенције.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.