Izvor: RTS, 14.Mar.2023, 21:20

Пожар на згради "старог Јухора" у Јагодини

Пожар који је нешто пре 17 сати избио у старој згради некадашње месне индустрије "Јухор“ још није угашен и из зграде куља густ дим.
Пожар је, како кажу у Ватрогасно-спасилачком батаљону у Јагодини, избио у подрумским просторијама где има доста запаљивог >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << изолационог материјала.

Реч је о напуштеној згради са много вентилационих канала и ватрогасци за сада не могу да уђу у зграду јер се пожар повремено разбуктава.
Нешто после 18 сати ватрогасци су на трећем спрату напуштене зграде видели четворицу младића који су запомагали.
Брзом интервенцијом младићи су евакуисани из зграде и преузела их је служба хитне медицинске помоћи.
Директор Дома здравља у Јагодини др Дарко Милетић рекао је за РТС да су после пријема младићи који су се нагутали дима задржани на дечијем одељењу јагодинске болнице због опсервације.
Ватрогасне екипе ће и током ноћи дежурати око напуштене зграде која још увек гори. Повољна околност је то што у околини нема стамбених објеката,а зграда трговинског ланца који је у близини није угрожена.
На терену је више ватрогасних екипа.
Ово није први пут да у напуштеној згради некадашњег "Јухора“ избије пожар.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.