Izvor: RTS, 27.Feb.2024, 18:51

Коалиција "Србија против насиља" неће ићи на консултације са Вучићем

Коалиција "Србија против насиља" саопштила је да неће ићи на консултације са председником Србије Александром Вучићем.
Коалиција "Србија против насиља" је, поводом позива председника Александра Вучића на консултације око избора мандатара и формирања >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << нове владе, саопштила да су за њих те консултације ништа друго до фарса.
"Немамо око чега да се консултујемо са човеком који је узурпирао власт, покрао изборе и брутално прекројио вољу народа", саопштила је "Србија против насиља".
Сматрају да је требало да се пониште избори и поправе изборни услови како би грађани Србије на фер и демократским изборима могли да одаберу легитимну власт. Додају да треба сачекати долазак независне европске мисије која ће дати коначан суд о одржаним изборима.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.