Izvor: RTS, 21.Feb.2024, 17:38

Одређен притвор осумњиченом за посредовање у вршењу проституције

На предлог Трећег основног јавног тужилаштва у Београду одређен је притвор И. 3. због сумњe да је оштећену Т. К. спојио са браћом М. П. и У. П., који се сумњиче за проституцију. Тужилаштво навело да би на слободи осумњичени могао да утиче на саизвршиоце и сведоке. И. 3. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << признао да је Т. К. препоручио М. П. и У. П. и да јој је тражио проценат од зараде, јер је тражила посао.
Суд је одредио притвор до 30 дана за И. З. (26) због сумњи да је оштећену Т. К. спојио са браћом М. П. и У. П., који се сумњиче за организацију проституције.

Суд је притвор одредио на предлог Трећег основног јавног тужилаштва у Београду.
Осумњичени је на саслушању у тужилаштву признао извршење кривичног дела посредовање у вршењу проституције, саопштено је из тужилаштва.
Рекао је да је своју другарицу, оштећену Т. К., која је тражила посао, препоручио М. П. и У. П., јер је знао да траже девојке за масажу, као и да му је познато каква врста масаже је нуђена клијентима.
Изјавио је и да је тражио од оштећене да му да проценат од зараде, као и да му је У. П. кум.
Навео је да се каје због кривичног дела које је учинио.
Имајући у виду да постоје околности које указују да ће осумњичени боравком на слободи утицати на саизвршиоце – од којих су У. П. и М. П. у бекству – као и на сведоке оштећене, суд му је одредио притвор.
Полиција је почетком фебруара ухапсила осумњичене В. С. и С. Л., за које постоји основана сумња да су заједно са браћом У. П. и М. П. наводили, подстицали и организовали предају оштећених девојака другим лицима због проституције.
Сумња се да су на различитим интернет страницама објавили оглас садржине да младе и згодне масерке пружају услуге сензуалне масаже за мушкарце по цени од 3.500 до 10.000 динара.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.