Izvor: RTS, 20.Feb.2024, 22:00

Вучић за РТС: Од понедељка консултације о новој Влади; чекамо позив за Брисел; у децембру брзом пругом од Београда до Суботице


Председник Србије Александар Вучић рекао је у емисији "Таковска 10" да од понедељка креће у консултације са свима који желе да разговарају и после тога ће бити спреман, како је рекао, да одреди мандатара нове Владе Србије. Да ли ће бити избора у Београду, знаћемо >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 1. марта, напоменуо је. Чекамо позив да неко оде у Брисел, али не знамо шта да разговарамо, јер Курти неће да прича о ЗСО, истакао је председник. Најавио је да ће брза пруга од Новог Сада до Суботице бити завршена до септембра и да ћемо у децембру ићи из Београда у Суботицу брзом пругом за сат и десет минута. Говорећи о економској ситуацији истакао је да Србија има довољно новца и да се на рачуну државе налази више од четири милијарде евра.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.