Izvor: RTS, 17.Feb.2024, 16:08

Београд, мушкарац убијен хладним оружјем, аутомобил преврнут – два позива Хитној помоћи за исту локацију

Један мушкарац је убијен, а други рањен хладним оружјем у Београду на углу Устаничке улице и Улице Грчића Миленка. Полицијска истрага је у току.
Мушкарац стар 27 година убијен је убодом ножем у срце јутрос пре 4:00 на углу Устаничке улице и Грчића >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Миленка, речено је РТС-у у Хитној помоћи.

Претходно је Хитна помоћ добила позив због саобраћајне несреће на истој локацији, али екипа је затекла само аутомобил преврнут на кров без пацијената у њему и око њега. Онда је стигао и други позив.
"Само сат времена касније на истом месту је дошло до физичког напада ножем на две особе, старости 23 и 27 година, од којих је младић од 23 године добио посекотину у пределу надлактице, док је, нажалост, младић стар 27 година добио убодну рану ножем у пределу срца и, нажалост, преминуо на лицу места", рекао је др Владимир Синђелић.
У току је потрага за, како су за РТС потврдили у Министарству унутрашњих послова, два Н. Н. лица. Истрага полиције је у току.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.