Izvor: RTS, 16.Feb.2024, 13:27

Хапшење због крађе делова са пруге код Ниша

Једна особа из околине Мерошине и једна из околине Ниша ухапшене због сумње да су у неколико наврата украле пригушнице са пруге вредне више од два милиона динара.
Нишка полиција је расветлила серију тешких крађа и по налогу Основног јавног тужилаштва >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у Нишу ухапсила осумњичене А. З. (1991) из околине Мерошине и Ж. М. (1984) из Ниша.
Њих је полиција јуче затекла док су са пруге уклањали пригушнице, односно уређаје неопходне за несметано функционисање железничког саобраћаја.
А. З. и Ж. М. се сумњиче да су у претходном периоду у још три наврата украли пригушнице са пруге, вредности више од два милиона динара, на штету “Инфраструктуре железнице Србије“.
Део украдених предмета је пронађен и враћен власнику.
Осумњиченима је одређено задржавање до 48 часова и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени основном јавном тужиоцу у Нишу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.