Izvor: RTS, 14.Feb.2024, 18:45

Празнично радно време продавница и пијаца у Београду

Већина великих ланаца хипермаркета и тржних центара, као и продавница прехрамбених производа радиће по уобичајеном времену током празника.
Ланац супермаркета "Лидл" саопштио је да ће њихови продајни ценрина територији Србије за време обележавања >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << државног празника Сретења, 15. и 16. фебруара, радити у редовном радном времену од 8 до 21 или 22 часа у зависности од радног времена продавнице.
Радно време "Макси", "Мега Макси" и "Шоп енд Гоу" продавница ће бити уобичајено, преносе медији.
Продавнице ће бити отворене од 7.30 сати, а затвараће се најраније у 21 час, осим оних које до 22 сата или 24 сата дневно.
"Идеа", "Рода" и "Меркатор" продавнице ће се 15. и 16. фебруара отварати у 7, односно 8 часова. док ће се затварати као и сваког другог радног дана, у 21, односно 22 сата.
"Метро" ће током Дана државности радити од 6 до 22 сата, док ће продавнице у саставу "Универеxпорта" 15. и 16. фебруара биће отворене уобичајено - од 7 ујутру до 22 сата.
Апотеке које послују у систему "Апотека Београд", неће радити током празника, осим оних које су дежурне.
Током предстојећег празника, 15. и 16. фебруара, београдске зелене пијаце радиће од 6 до 19 часова, саопштили су из Јавног комуналног предузећа "Београдске пијаце".
Београдски бувљак "Миљаковац" радиће од 8 до 20 часова, пијаца цвећа "Kрњача" од 8 до 19 часова, пијаца "Палилула" од 7 до 21 час.
На пијаци "Душановац" продаја робе из возила обављаће се од 19 до 6 часова.
Гараже и паркинг-простори за кориснике и посетиоце пијаца током празника радиће по устаљеном режиму и то: гаража у оквиру пијаце "Палилула" од 6 до 21 час, гаража пијаце "Зелени венац" од 6 до 21 час, паркинг пијаце "Земун" од 0 до 24 часа, а паркинг пијаце "Душановац" од 8 до 19 часова.
Градски завод за јавно здравље Београд саопштио је да ће током предстојећих празника, рад са корисницима односно санитарне прегледе обављати Јединица за здравствени надзор у терминима од 7.15 до 13.00 часова.
Додали су да ће Епидемиолошка амбуланта за узорковање брисева за Пи-Си-АР и антигенско тестирање на САРС-КоВ-2 радити у термину од 8.00 до 12.00 часова.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.