Izvor: RTS, 06.Feb.2024, 18:59

Зијаде: Нерешена питања расправљати у оквиру дијалога

Шефица Унмика Каролин Зијаде поручила је да са озбиљном забринутошћу прати недавна дешавања која утичу на економска и социјална права косовских Срба и других невећинских заједница.
Каролин Зијаде позива да се нерешена питања расправљају у оквиру >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << дијалога који води ЕУ, укључујући одговарајуће време које ће омогућити ефикасну комуникацију и адекватан контакт са погођеним заједницама унапред.

Понавила је непоколебљиву посвећеност Унмика поштовању и заштити људских права за све заједнице, укључујући принцип једнакости и недискриминације, који је, како је навела, "један од стубова косовског оквира људских права".
Уредба приштинске централне банке којом је динар забрањен на Косову и Метохији ступила је на снагу 1. фебруара.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.