Izvor: RTS, 31.Jan.2024, 15:28

Немачки "Ситеко" стигао у Србију

Светски број један у области спољног осветљења, немачки "Ситеко", отворио је у Београду свој дизајн инжењеринг центар, изјавио је Марко Чадеж, председник Привредне коморе Србије.
Марко Чадеж је разговарао с Иваном Лазаревићем, генералним менаџером >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << "Ситека" за Србију, о плановима те компаније на српском тржишту. 
Истакао је да је долазак немачког "Ситека" из баварског града Траунројт,  доказ не само континуираног интересовања светских компанија за улагања у нашу земљу, већ и потврда да Србија постаје нови европски технолошки хаб великих могућности.
Чадеж је нагласио да нови инвестициони циклус у нашој земљи пружа велике могућности за послове те компаније на опремању инфраструктурних, индустријских, спортских и сајамских објеката производима спољне расвете најновије генерације и врхунског квалитета.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.