Izvor: RTS, 06.Jan.2024, 11:40

Вучић поклонио сат који је добио од Земана прворођеном дечаку на КиМ

Председник Србије Александар Вучић поклонио је сат, који је добио од чешког председника Милоша Земана, прворођеном дечаку на КиМ у 2024. години.
Александар Вучић је у видео-снимку на Инстаграм налогу buducnosrbijeav, рекао да сат који му је поклонио >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Милош Земан, дарује Јакову, дечаку који је рођен 1. јанура 2024. године у 2 сата и 35 минута после поноћи у породилишту у Грачаници.

"Био сам мета напада протеклих месеци да поседујем скупоцени сат, вредан стотине хиљаду евра. То су радили наши политички противници, не марећи за истину. Обећао сам да ћу га, због сумње да је реч о скупоценом сату, поклонити прворођеном детету на КиМ", навео је Вучић. 
Вучић је истакао да се нада да ће Јаков, син Борка и Кристине Јовановић из села Готовуше код Штрпца, чувати сат као што сви Срби на КиМ чувају српско име и презиме, нашу земљу.
"Захвални смо за све што сте учинили за српски народ на КиМ. Нека Вам Бадњи дан и Бадње вече донесе топлину, мир и љубав", поручио је председник Србије.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.