Izvor: Luftika.rs, 06.Jul.2020, 08:23

Raka, Lava i Vagu u julu očekuju sudbinske promene i dugo čekana doza ljubavi

Stigao je jul, letnji mesec koji donosi i odmore. Ali, s obzirom na zdravstvenu krizu zbog pandemije korona virusa, drugačiji je od svih prethodnih godina.
Ali ovaj mesec donosi i sudbinske promene i prirodne fenomene, kao što je mlad Mesec 20. jula, piše Still.
Sve će se to na različite načine odraziti na horoskopske znakove. Postoje tri znaka koja će posebno profitirati od toga.
Rak Ovom horoskopskom znaku >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << su zvezde u julu veoma naklonjene. Na poslovnom planu će ostvariti sve što zamisli.
Rakove Merkur podržava!
Kada je ljubav u pitanju, takođe, čeka ih čarobna privlačnost suprotnog pola.
Uz to, dolazi i snaga punog i mladog Meseca. Dok im puni Mesec šalje sreću, mladi im donosi veliko iznenađenje i promene u životu.
Lav Ovaj horoskopski znak je na sedmom nebu. Jul im je obojen ljubavlju.
Lavovi su veoma strastveni, a slobodni će krenuti u akciju i započeti flert sa osobom koja im se dopada.
Venera će biti dobra prema Lavovima. I na poslu će nizati uspeh za uspehom, te će biti veoma zadovoljni svojim radnim aktivnostima.
Mladi Mesec im donosi priliku za poslovni napredak i razvoj.
Vaga Vage će blistati na poslu ceo ovaj mesec jer će ih Venera uzeti pod svoje okrilje.
I pun Mesec će biti na njihovoj strani. Stoga, pravo je vreme da poslušaju svoj instikt jer će im to otvoriti još bolje poslovne prilike.
I na ljubavnom planu ih čeka sreća, naročito u drugoj polovini meseca.
Jul je najvažniji mesec u 2020, donosi moćne energetske vibracije

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Vaga, Lav i Rak mogu očekivati sudbinske promene! Dugo čekana ljubav!

Izvor: Svet plus, 06.Jul.2020

Stigao je jul, letnji mesec koji donosi i odmore. Ali, s obzirom na zdravstvenu krizu zbog pandemije korona virusa, drugačiji je od svih prethodnih godina. Vaga, Lav i Rak mogu očekivati sudbinske promene! Dugo čekana ljubav!..Ovaj mesec donosi i sudbinske promene i prirodne fenomene, kao što je...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.