Zapaljive informacije koje bi promenile sve: Da sam rekao šta znam o kandidatima...

Izvor: B92, 04.Jan.2024, 09:57

Zapaljive informacije koje bi promenile sve: "Da sam rekao šta znam o kandidatima..."

Brat osuđenog seksualnog prestupnika Džefrija Epstina, rekao je da je Džefri imao jako "zapaljive" informacije o Donaldu Trampu i Hilari Klinton.

Kako on navodi, te informacije, da su bile objavljenje, poništile bi predsedničke izbore 2016. godine.

"Evo vam direktan citat (Džefrija): Da sam rekao šta znam o oba kandidata, otkazali bi izbore. Eto, to mi je rekao Džefri 2016. godine", rekao je Mark Epstin za Njujok post u sredu, prisećajući se razgovora >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji je imao sa bratom o trci Trampa i Klintonove za predsednika 2016. godine.

Međutim, on je odbio da da više detalja, rekavši da mu brat nikada nije otkrio šta zna o tadašnjim kandidatima.

Oba kandidata su se kretala unutar Epstinovog kruga, direktno ili indirektno, dodaje njujorški list.

Tramp je leteo Epstinovim privatnim avionom sedam puta devedesetih godina, putujući od Palm Biča na Floridi do Njujorka.

Nije poznato da se Hilari družila sa Epstinom, ali njen suprug, bivši predsednik Bil Klinton, bio je Epstinov prijatelj još od 1993. tokom njegovog prvog mandata u Beloj kući.

Podsetimo, veliki broj sudskih dokumenata koji identifikuju osobe povezane sa Džefrijem Epstajnom objavljene su tokom jučerašnjeg dana.

On pronađen je mrtav u zatvorskoj ćeliji 2019. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.