Uživajte u komponovanju muzike iz vaše sobe – JamStack prenosno gitarsko pojačalo

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 28.Mar.2017, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživajte u komponovanju muzike iz vaše sobe – JamStack prenosno gitarsko pojačalo

JamStack je pojačalo koje se može prikačiti na električnu gitaru za par sekundi. Ne zahteva komplikovana podešavanja, lagan je i zvuči neverovatno. Na njega se povezuje bilo koji pametni telefon i uz prateću aplikaciju imate neograničen broj zvučnih efekata.
Ne treba vam muzički studio – sa JamStack možete svirati u maloj sobi, ili napolju u parku. Integrisani zvučnik od 10 vati će prenositi vaš zvuk jednako verno i kad je tiho, kasno uveče, da ne bi budili familiju ili komšije.
U trenucima pauze, ovo može biti premium bluetooth zvučnik! Nije teži od kilograma i lako se pakuje u većinu kofera za gitare. Cena u pretprodaji na www.kickstarter.com je $186.


1 od 4




















Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.