Poseta CES sajmu u organizaciji ambasade SAD

Izvor: Hi-Files.com, 09.Okt.2015, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poseta CES sajmu u organizaciji ambasade SAD

Ambasada SAD organizuje zvaničnu delegaciju iz Srbije koja će posetiti međunarodni sajam 2016 CES (Consumer Electronics Show), koji će se održati od 6. do 9. januara 2016. u Las Vegasu, u državi Nevada.

CES je najveći svetski trgovinski sajam u industriji potrošačke elektronike koja obuhvata od 3D štampanja, fitnesa, gejminga i pametnih domova, do bežičnih uređaja i još mnogo toga. Uvrstite sebe među preko 165.000 profesionalaca, uključujući više od 45.000 inostranih >> Pročitaj celu vest na sajtu Hi-Files.com << posetilaca iz 150 zemalja, za koje se očekuje da će posetiti CES 2016. Sa više od 3.600 izlagača koji predstavljaju najnovije i inovativne proizvode iz oblasti potrošačke elektronike, CES je mesto svetskog okupljanja inostranih delegata radi pronalaženja budućih partnera i završavanja poslova. Uvrstite ovaj svetski poznati trgovinski događaj u vaš portfolio i pomozite vašim ICT klijentima, velikim ili malim, da unaprede svoje poslovanje predvodeći delegaciju na CES 2016. Maksimizujte vrednost CES iskustva za vas i vaše delegate i iskoristite brojne prednosti koje su vam na raspolaganju kroz CES Delegation Program. Molimo vas da posetite www.cesweb.org za najsvežije informacije o sajmu.

CES International 2016 je deo međunarodnog programa trgovinskog odeljenja SAD, koja zvaničnim delegatima pruža sledeće prednosti:

– Onlajn sistem za registraciju i besplatna registracija; besplatna Exhibits Plus ulaznica za sve članove IBP delegacije.

– Brifinzina licu mesta.

– Spisak izlagača koji izvoze ili pokazuju interesovanje da izvoze u vašu zemlju ili region.

– Prilika za zakazivanje susreta sa izlagačima – upoznajte nove snabdevače za SAD: CES 2014 je okupila preko 3.600 snabdevača.

– Pristup resursima u međunarodnom poslovnom centru (International Business Center) i drugi vidovi logističke podrške (korišćenje prostora za sastanke, Wi-Fi mreže, računara, osveženja itd).

– Pozivnica za međunarodni matchmaking prijem na dan otvaranja CES sajma.

– Prilika da putujete sa drugim profesionalcima iz industrije potrošačke elektronike iz vaše zemlje.

Ukoliko biste želeli dodatne informacije ili imate bilo kakva pitanja u vezi sa ovom posetom molimo vas da kontaktirate gospođu Zoricu Mihajlović na telefon +381 65 3848990 ili e-mail zorica.mihajlovic@trade.gov

Za više informacija o Las Vegasu kao turističkoj destinaciji molimo vas da posetite www.vegas.com.

Nastavak na Hi-Files.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Hi-Files.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Hi-Files.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.