Eipix najavljuje Dark Parables: Goldilocks and the Fallen Star igru

Izvor: PCAxe.com, 10.Nov.2015, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eipix najavljuje Dark Parables: Goldilocks and the Fallen Star igru

Kompanija Eipix najavljuje novu igru, pod nazivom Dark Parables: Goldilocks and the Fallen Star Collector’s Edition, koja će uskoro biti dostupna za preuzimanje. Ovo je treći deo popularne franšize, gde igrači ovoga puta odlaze na predivno jezero Symhir, koje se nalazi na granici dva kraljevstva, Barsie i Olesie. Na ovom mestu su čudne mehaničke zveri počele da napadaju lokalno stanovništvo Barsia kraljevstva, a kada se u blizini pojavi i drevni predmet iz legendi, Fairytale Detective treba da otkrije o čemu se zapravo radi.
Ono što se na početku činilo kao rutinski slučaj, pretvoriće se u avanturu opasnu po život, koja će Vas odvući u središte sumnjivih zbivanja, gde sudbina dva kraljevstva visi o koncu, a boginje su pozvane da svedoče. Uronite duboko u vrtlog tajni, laži i izdaje, i saznajte koliko daleko su ljudi spremni da idu, samo da bi poželili želju kada ugledaju Zvezdu padalicu. 

Nastavak na PCAxe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.