DC flair uz novi Rocket League DLC - od 5. marta

Izvor: PCAxe.com, 20.Feb.2018, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DC flair uz novi Rocket League DLC - od 5. marta

Ako ste istovremeno fan naslova Rocket League i DC Comics-a, onda će vas možda zainteresovati vest da će vaša omiljena igra od 5. marta dobiti čitavu kolekciju Justice League automobila iz Warner Bros, uključujući dva različita Betmobila - onog iz filmskog ostvarenja iz 1989, kao i onog iz Nolanverse trilogije, The Dark Knight Rises.
Prvobitno je Rocket League nudio dve DC Comics opcije za kastomizaciju, poput The Flash točkova. U saopštenju za medije, razvojni tim igre i PlayStation napominju da će igrači uskoro moći da uživaju u još većem izboru vozila.

Nastavak na PCAxe.com...






Povezane vesti

Remaster Burnout Paradise stiže u martu

Izvor: PCAxe.com, 21.Feb.2018, 16:11

Nakon što je igra proslavila svoj deseti rođendan, fanove Burnout Paradise igre će verovatno zainteresovati vest da će, počev od 16. marta, još jednom moći da krstare ulicama Paradise City-ja, uz originalni soundtrack iz igre, svih 150 automobila i osam glavnih expansion pack-ova, uključujući...

Nastavak na PCAxe.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.