Americana - novi, jeftiniji BlackBerry smartfon?

Izvor: B92, 22.Sep.2013, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Americana - novi, jeftiniji BlackBerry smartfon?

Već neko vreme internetom se šire glasine da BlackBerry planira da predstavi smartfon koji će biti skoro identičan modelu Q5, ali samo bez fizičke tastature.

U prilog ovoj tvrdnji pojavile su se i fotografije na kojima se navodno nalazi model „Americano“, prvi uređaj jeftinije C serije.

Uređaj na prvi pogled izgleda manje od modela Z30, a nagađa se i da bi mogao da koristi Snapdragon 400 procesor koji se nalazi u modelu Q5.

Iako su u pitanju u glavnom nagađanja, BlackBerry će ponuditi model Z10 po sniženoj ceni, tako da će se na tržištu verovatno otvoriti prostor u ponudi kompanije koji bi mogao da bude namenjen baš ovom modelu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Americana – novi, jeftiniji BlackBerry smartfon?

Izvor: Capital.ba, 23.Sep.2013, 08:20

NJUJORK, Već neko vrijeme internetom se šire glasine da BlackBerry planira da predstavi smartfon koji će biti skoro identičan modelu Q5, ali samo bez fizičke tastature. U prilog ovoj tvrdnji ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.