Tači: Nisam tražio dozvolu za Gazivode, niti ću ikada

Izvor: N1 televizija, 30.Sep.2018, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači: Nisam tražio dozvolu za Gazivode, niti ću ikada

Predsednik Kosova Hašim Tači izjavio je da nije nikada tražio dozvolu da bi posetio Gazivode i sever Kosova, niti će to ikad učiniti.

Tači je na konferenciji za medije rekao da je njegova jučerašnja poseta severu Kosova bila veoma transparentna, iako nije bila najavljena, javlja RTK2.

"Kosovo je slobodna, jedinstvena, demokratska i multietnička država u kojoj je sloboda kretanja garantovana za sve građane Kosova, bez obzira na tehničke poteškoće >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << koje se mogu pojaviti trenutno", rekao je Tači.

 "Juče, kao i dosta puta do sada, posetio sam sever i uradiću to kad god mislim da je potrebno. Nikad nisam, niti ću ubuduće tražiti dozvolu za tako nešto. Poseta je bila transparentna. Građani Kosova imaju pravo da se slobodno kreću u bilo kom delu teritorije Kosova", dodao je.

Tači je naglasio da dozvolu za posetu na severu moraju da traže "posetioci iz Srbije".

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TAČI SE NE ZAUSTAVLjA :Nikada neću tražiti dozvolu za posetu Gazivodama

Izvor: Večernje novosti, 30.Sep.2018

Predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači izjavio je danas da nikada nije tražio dozvolu da bi posetio sever Kosova i Gazivoda, kao i da nikada to neće uraditi. Predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači izjavio je danas da nikada nije tražio dozvolu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.