Dačić: Poternice protiv Tačija, Čekua i Haradinaja na snazi

Izvor: Blic, 18.Nov.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Poternice protiv Tačija, Čekua i Haradinaja na snazi

Poternice koju su pravosudni organi Srbije, zbog terorizma, izdali protiv lidera kosovskih Albanaca Hašima Tačija, Agima Čekua i Ramuša Haradinaja su i dalje na snazi, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić.

"Poternice, centralne i međunarodne, koje su pravosudni organi izdali protiv Haradinaja, Tačija i Čekua i dalje su na snazi", rekao je Dačić za skupštinskom govornicom.

Odbor Skupštine Srbije za odbranu i bezbednost odlučio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je danas da od MUP-a zatraži informaciju o tome da li je povučena "crvena" Interpolova poternica protiv Tačija, Čekua i Haradinaja. Predstavku radi ispitivanja istinitosti tih navoda Odboru su podneli advokati Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji.

Pre desetak godina, Okružni sud u Prištini, po nalogu MUP-a Srbije, raspisao je poternicu za Tačijem zbog sumnje da je učestvovao u ubistvima srpskih policajaca i civila.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poternice i dalje na snazi

Izvor: B92, 18.Nov.2008

Beograd -- Poternice koju je Srbija, zbog terorizma, izdala protiv Hašima Tačija, Agima Čekua i Ramuša Haradinaja i dalje su na snazi, izjavio je ministar Ivica Dačić... "Poternice, centralne i međunarodne, koje su pravosudni organi izdali protiv Haradinaja, Tačija i Ccekua i dalje su na snazi",...

Nastavak na B92...

Dačić: Poternice za Tačijem, Haradinajem i Čekuom i dalje na snazi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Nov.2008

BEOGRAD - Poternice koju su pravosudni organi Srbije, zbog terorizma, izdali protiv lidera kosovskih Albanaca Hašima Tačija, Agima Čekua i Ramuša Haradinaja su i dalje na snazi, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić..."Poternice, centralne i međunarodne, koje su pravosudni...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Zbog Kosova Amerika se svađa sa svetom

Izvor: Glas javnosti, 19.Nov.2008, 10:37

BEOGRAD - Srpski lobista u Americi Džejms Džatras procenjuje za Glas da će nova administracija u Vašingtonu nastaviti katastrofalnu politiku finansiranja propalog kosovskog projekta, utoliko pre što su se „povampirili“ neki stari lobistički „duhovi“ čiji je zadatak da promovišu, dokazano...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.