Uzbuna

Izvor: Kurir, 02.Maj.2009, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uzbuna

BEOGRAD - Virus svinjskog gripa (H1N1), od koga je u Meksiku umrlo 159 ljudi, juče je odneo prvu žrtvu i u Americi, a njegovo prisustvo je potvrđeno u Nemačkoj, što je nateralo Vladu Srbije da se ozbiljno pozabavi ovom opasnošću. Zbog toga je juče na sastanku premijera Mirka Cvetkovića, ministra zdravlja Tomice Milosavljevića i članova Radne grupe Ministarstva zdravlja za pandemiju gripa ugovoreno da se formira Vladino koordinaciono telo koje će usklađivati rad ministarstava i Radne grupe.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Prvi slučaj meksičkog gripa u Italiji

Izvor: NaDlanu.com, 02.Maj.2009

RIM, 2. maja 2009. (Beta-Rojters) - U Italiji je zabeležen prvi slučaj zaraze novim virusom gripa H1N1, javile su danas agencije Ansa i Agi. Ministarstvo zdravlja Italije odbilo je da komentariše pisanje medija navodeći da još uvek nije zvanično potvrđen ni jedan slučaj. Do sada je u svetu...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.