Izvor: B92, 30.Okt.2009, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić sa Milosavljevićem o gripu

Beograd -- Predsednik Boris Tadić razgovarao je sa ministrom zdravlja Tomicom Milosavljevićem, koji ga je informisao o situaciji u Srbiji povodom pandemije novog gripa.

Ministar Milosavljević izvestio je predsednika Tadića gde su u Srbiji prijavljene epidemije gripa izazvane virusom H1N1, kao i o merama koje se preduzimaju u sprečavanju širenja pandemije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i lečenju obolelih, saopštila je pres-služba predsednika Srbije.

Predsednik Tadić je istakao da Vlada Srbije mora preduzeti sve mere kako bi epidemija ovog gripa prošla sa što manje posledica i kako bi se građani što bolje zaštitili.

Predsednik Srbije je naglasio da državni organi moraju još više da urade na informisanju i edukaciji građana o načinima prevencije ove bolesti.
Pogledaj vesti o: Tomica Milosavljević

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.