Razmena iskustava o novom gripu

Izvor: B92, 16.Nov.2009, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razmena iskustava o novom gripu

Beograd -- Delegacija Ministarstva zdravlja Meksika je u poseti Srbiji, radi razmene iskustava o novom virusu gripa A H1N1, saopštilo je Ministarstvo zdravlja Srbije.

Meksička delegacija, koju predvodi ministar zdravlja Hose Angel Kordova Viljalobos, tokom dvodnevne posete biće upoznata sa organizacijom zdravstvenog sistema i s kapacitetima za proizvodnju lekova i vakcina u Srbiji.

Tokom dana delegacija Meksika obišla je farmaceutsku kompaniju "Galenika" i Institut za imunologiju i virusologiju "Torlak", navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Grip

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MINISTAR MEKSIKA U SRBIJI

Izvor: Kurir, 16.Nov.2009

BEOGRAD, 16. novembar 2009. (FoNet) - Ministarstvo zdravlja saopštilo je da će sutra u Palati Srbija ministar zdravlja Srbije Tomica Milosavljević razgovarati sa svojim meksičkim kolegom Hoseom Anhelom Kordovom Viljalobosom koji predvodi delegaciju Ministarstva zdravlja Meksika u dvodnevnoj poseti...

Nastavak na Kurir...

Poseta delegacije Meksika prilika za plasman srpskih lekova

Izvor: NaDlanu.com, 17.Nov.2009, 17:05

BEOGRAD, 17. novembra 2009. (Beta) - Ministar zdravlja Srbije Tomica Milosavljević izjavio je u utorak da poseta predstavnika Ministarstva zdravlja Meksika može biti dragocena pomoć farmeceutskoj industriji Srbije. Na konferenciji za novinare u Vladi Srbije, Milosavljević je istakao da će se tek...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.