Prva žrtva novog gripa u RS

Izvor: B92, Beta, 03.Dec.2009, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva žrtva novog gripa u RS

Banja Luka -- U Republici Srpskoj danas je zabeležen prvi smrtni slučaj izazvan virusom novog gripa, potvrdila je portparolka Instituta za zaštitu zdravlja RS Milka Mrđa.

Ona je rekla da je danas u Kliničkom centru Banjaluka preminuo pacijent od komplikacija izazvanih virusom H1N1 i da je to prvi smrtni slučaj izazvan virusom novog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gripa u tom entitetu BiH, prenosi Radio Slobodna Evropa.

Ona je takođe rekla da su u Republici Srpskoj u poslednja 24 sata prijavljena dva nova slučaja obolevanja od novog gripa, potvrđena brzim testom i da je time ukupan broj zaraženih povećan na 257.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.