Peti slučaj meksičkog gripa u Belgiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2009, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peti slučaj meksičkog gripa u Belgiji

BRISEL - Belgijsko Ministarstvo zdravlja potvrdilo je danas da je u toj zemlji zabeležen novi, peti slučaj zaraze novim virusom gripa H1N1.

Medicinska služba zadužena za infektivne bolesti saopštila je da je jedan mladić danas bio pozitivan na virus H1N1. Identitet zaraženog mladića nije otkriven.

Za sada se zna da je on upućen u karantin, gde će biti zajedno sa još četvoro drugih pacijenata >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zaraženih meksičkim virusom.

Belgijske vlasti navode da se svi zaraženi osećaju dobro i da se očekuje da će se svi oni u potpunosti oporaviti.

Mediji u Belgiji javili su ranije da je u prva dva slučaja zaraze novim virusom reč o ljudima koji su se nedavno vratili sa puta iz SAD.
Pogledaj vesti o: H1N1

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Britanija: 14 novih slučajeva gripa

Izvor: B92, 17.Maj.2009

Beta, arhiva..Brisel, London -- Britansko Ministarstvo zdravlja saopštilo je da je zabeleženo 14 novih slučajeva zaraze novim gripom, čime se ukupan broj zaraženih u toj zemlji popeo na 101... Zavod za zaštitu zdravlja potvrdio je da je 10 novih slučajeva registrovano u Londonu, a tri u jugoistočnoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.