Još tri slučaja H1N1 u Istočnom Sarajevu

Izvor: IstocnoSarajevo.net, 15.Jan.2011, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još tri slučaja H1N1 u Istočnom Sarajevu

Sedam novooboljelih od H1N1 u Republici Srpskoj u posljednja 24 časa. U Kliničkom centru u Istočnom Sarajevu registrovana tri novooboljela lica, od kojih je jedan pacijent bio pozitivan na brzi test. U Republici Srpskoj u posljednja 24 časa registrovano je sedam lica zaraženih virusom H1N1, čime je ukupan broj oboljelih u Srpskoj povećan na 26, potvrđeno je iz Instituta >> Pročitaj celu vest na sajtu IstocnoSarajevo.net << za zaštitu zdravlja RS.
U Kliničko-bolničkom centru Banjaluka pregledano je devet pacijenata, od čega je šest bilo pozitivno, a troje negativno na brzi test.
U Kliničko-bolničkom centru Foča nema novooboljelih, a hospitalizovan je jedan pacijent pozitivan na brzi test.

Ukupan broj trenutno hospitalizovanih u RS je 42.

U Kliničko-bolničkom centru Banjaluka hospitalizovano je 30 pacijenata, od kojih je na Klinici za infektivne bolesti 28, a u Jedinici intenzivne medicine dva.

U Kliničkom centru u Istočnom Sarajevu hospitalizovano je osam lica.
Izvor: SRNA

Nastavak na IstocnoSarajevo.net...






Povezane vesti

Sedam novooboljelih od virusa H1N1

Izvor: RSplaneta.com, 15.Jan.2011

U Republici Srpskoj u posljednja 24 časa registrovano je sedam lica zaraženih virusom H1N1, čime je ukupan broj oboljelih u Srpskoj povećan na 26, potvrđeno je iz Instituta za zaštitu zdravlja RS.

Nastavak na RSplaneta.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta IstocnoSarajevo.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta IstocnoSarajevo.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.