Zbog sabora u Guči se odlaže meč Javor – Crvena zvezda?

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Avg.2013, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog sabora u Guči se odlaže meč Javor – Crvena zvezda?

Zbog sabora trubača u Guči fudbaleri Crvene zvezde na otvaranju sezone u Superligi Srbije neće gostovati ekipi Javora u nedelju u Ivanjici, prenosi Tanjug.
Ministarstvo unutrašnjih poslova poslalo je dopis u Zajednicu superligaša sa obaveštenjem da zbog sabora u Guči i velikog broja gostiju nije u mogućnosti da obezbeđuje utakmicu u obližnjoj Ivanjici i susret će biti odložen.
Dobili smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << dopis od policije koja nam praktično zabranjuje da se meč odigra za vikend. Nemamo drugog rešenja nego da u dogovoru sa klubovima pronađemo prvi slobodan termin – kazao je predsednik Zajednice superligaša Dragoljub Lekić.
Prošle sezone utakmica između Javora i Crvene zvezde u prvom kolu nacionalne Superlige takođe je bila odložena zbog sabora u Guči.
Pogledaj vesti o: Guča

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Ne odlaže se meč Javor - Zvezda

Izvor: Mondo, 06.Avg.2013, 14:22

Utakmica prvog kola Superlige između Javora i Crvene zvezde igraće se u nedelju u Ivanjici, kako je i planirano,..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.