Završen Sabor trubača u Guči

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Avg.2012, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završen Sabor trubača u Guči

GUČA -

U Guči je noćas 52. Sabor trubača završen koncertom Svetlane Ražnatović, koji je pred oko 20.000 posetilaca na gradskom stadionu trajao više od dva sata.

U saborskim programima proteklih sedam dana učestvovalo je 50 trubačkih orkestara, a procenjuje se da je manifestaciju posetilo oko pola miliona ljudi iz zemlje i sveta.

U prethodnih pola veka Sabor trubača je posetilo oko 15 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << miliona domaćih i stranih gostiju iz 83 zemlje sa svih kontinenata.

U zvaničnom takmičarskom delu Sabora učestvovalo je oko 10.000 trubača i više od 1.000 orkestra.

Pobednik ovogodišnjeg Sabora trubača je Veljko Ostojić iz Zlakuse, nagrada publike "Zlatna truba" pripala je Dejanu Jevđiću iz Požege, dok je za najbolji orkestar proglašena "Barka" iz Knjaževca.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.