Vučić: Razmišljao sam o odlasku u Guču sa Mekalisterom

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Avg.2017, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Razmišljao sam o odlasku u Guču sa Mekalisterom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je razmišljao da sa izvestiocem Evropskog parlamenta za Srbiju Dejvidom Mekalisterom većeras ide na sabor trubača u Guču, ali da je to ostavio za neki naredni put.

"Verovatno nećemo ići u Guču, razmišljao sam o tome, imaćemo radnu večeru. Neki naredi put ćemo naći više vremena za zabavu", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je Vučić novinarima nakon sastanka sa Mekalisterom na pitanje da li su tačni navodi da će večeras otići na 57. Dragačevski sabor trubača.

Predsednik je poručio svima koji su od toga nameravali da prave lep događaj da to ostave za naredni put.

"Kada bude bolje vreme sledeće godine onda ćemo da idemo u Guču", rekao je Vučić.

Vučič je rekao i da nije planirao da ide na odmor iako, kako je rekao, zna "da svi žele da ga se oslobode".

"U popodnevnim satima nemam koga da srećem. Ne dolaze gosti iz inostranstva, a malo ko je i u zemlji. Sve obaveze završavam od sedam do 16, najduže 17 časova. Imam dosta vremena da se odmaram i mnogo čitam. Nisam ništa posebno planirao", rekao je Vučić.

Radi se na mojoj poseti Bosni i Hecregovini

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas se "radi na njegovoj poseti" Bosni i Hercegovini i da će uskoro biti poznati detalji.

"To je za mene uvek prilika da reafirmišemo politiku mira, stabilnosti i dobrih odnosa", kazao je Vučić novinarima u Beogradu.

Pojedini meiji danas su preneli da je predsedavajući Predsedništva BiH Dragan Čović uputio je zvaničan poziv predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću za službenu posetu BiH, a datum njegove posete Sarajevu bi trebalo da bude usaglašen narednih dana.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.