TRUBA OBNAVLJA BIOSKOP U GUČI

Izvor: Kurir, 06.Mar.2012, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRUBA OBNAVLJA BIOSKOP U GUČI

Obnovom će sala dobiti nove instalacije, ozvučenje, sedišta i drugu opremu

GUČA - Pri Centru za kulturu i turizam u Guči otpočelo je renoviranje bioskopske sale, koja će dobiti nove instalacije, ozvučenje, sedišta i drugu opremu.

Direktorka ove ustanove Miljana Kaplarević kazala je da će čitav posao biti završen za dva meseca. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Sala, inače, može da primi 150 posetilaca.

Radovi se finansiraju sredstvima iz prihoda ostvarenog na prošlogodišnjem, 51. dragačevskom saboru trubača, manifestacije čiji je vršnjak zgrada u kojoj se nalazi ova bioskopska dvorana.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Truba obnavlja bioskop u Guči

Izvor: Glas javnosti, 06.Mar.2012

GUČA - Pri Centru za kulturu i turizam u Guči otpočelo je renoviranje bioskopske sale, koja će dobiti nove instalacije, ozvučenje, sedišta i drugu opremu...Direktorka ove ustanove Miljana Kaplarević kazala je da će čitav posao..biti završen za dva meseca. Sala, inače, može da primi 150 posetilaca...Radovi...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.