Slika dana: TRUBA ZAČINILA KULTURNO LETO

Izvor: TimockeVesti.net, 16.Avg.2023, 04:31

Slika dana: TRUBA ZAČINILA KULTURNO LETO

Avgust je mesec trube i lepog raspoloženja u Srbiji – truba nije samo u Guči, otvorila je i tradicionalnu manifestaciju Borsko kulturno leto. Ovaj, vredan projekat Centra za kulturu obogatiće i dva posebno privlačna programa: Prvi je – 18. avgusta kada se organizuje „Zlatno kolo“, program u kome učestvuju ansambli iz Meksika, Bugarske, Moldavije i Turske.
Dan kasnije je spektakularna manifestacija „Dani Brestovačke banje“, gde će folklora i muzike biti do mile volje. >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << Pažnju privlači i ustaljeni „Sabor igre“ u Slatini 29. avgusta, kao i sedam pozorišnih predstava za najmlađe.
Članak Slika dana: TRUBA ZAČINILA KULTURNO LETO se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Guča,   Turska,   Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.