Skandal u Guči

Izvor: S media, 10.Avg.2009, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal u Guči

U noći između petka i subote Guča je tek u svanuće utihnula na svega nekoliko sati. Saboraši su se razbudili oko 10, iako su prangije zagrmele već u sedam ujutru, a trubači su tada uveliko svirali budilicu, označavajući početak novog saborskog dana!

Nastup orkestra američke mornarice na stadionu grupa od petnaestak pijanih momaka propratila je zvižducima, pokazivanjem srednjeg prsta, a pevač je čak pogođen u grudi plastičnom flašom koja je na binu doletela >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << iz publike, pored još nekoliko praznih limenki. Ipak, kada su marinci zasvirali „Svilen konac", zvižduci su utihnuli, dok je nekolicina, ipak, ostala dosledna da Amerikancima ne zaboravi blisku prošlost. Slično su prošli i velenjski trubači, dok su protesti prestali kada su na binu izašli Francuzi iz Liona.

Sa orkestrom je u Guču stigla i Dženifer Braš, otpravnik poslova američke ambasade, koja je doslovno shvatila da će se u Guči 2010. voditi trubački rat, pa je organizovala njihov dolazak kako bi se bolje pripremili za nastup.

Sve je više mladih posetilaca iz inostranstva, dok je sve manje gostiju pod šatrama koji jedu kupus i pečenje. Najbrojniji su Francuzi, a ima Belgijanaca, Nemaca, Slovenaca... Glavna žurka je noću, kod spomenika trubaču, po terasama kafića i improvizovanim diskotekama, kao i na gučanskim ulicama.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.