Sa „Nišekspresom“ u Guču

Izvor: juGmedia, 03.Avg.2015, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa „Nišekspresom“ u Guču

NIŠ – Ljubitelji trube i dobre zabave moći će sa „Niš-eskpresom“ da otputuju na finale Sabora trubača u Guči, u subotu 8. avgusta.

Polazak iz Niša je u sedam časova, a povratak istog dana oko 24 časa.

Cena povratne karte je 1.500 dinara, a svi zainteresovani mogu da se prijave putem telefona 257 337 ili lično u Turističkoj agenciji „Niš-eskpresa“ u Obrenovićevoj ulici.

(Kraj)Bin

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Prijave za noćni turnir u basketu u Banatskom Velikom Selu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Avg.2015, 16:57

Četvrti noćni turnir u basketu 3 na 3 biće održan u Banatskom Velikom Selu u petak 7. avgusta. Prijave ekipa moguće su do četvrtka...Početak turnira zakazan je za 20.30 časova, a svi zainteresovani mogu svoje ekipe prijaviti do 6. avgusta u 18.30 časova, kada će se održati i izvlačenje, prenosi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.