Produžen rok za prijave na konkurs “Kako zvuči beat u Guči” namenjen DJ-evima i muzičkim producentima, prijave do 26. maja

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2023, 11:49

Produžen rok za prijave na konkurs “Kako zvuči beat u Guči” namenjen DJ-evima i muzičkim producentima, prijave do 26. maja

„Kako zvuči beat u Guči“, Javni konkurs za DJ-eve i muzičke producente za autorsko muzičko delo 62. Dragačevskog sabora trubača u Guči, zbog velikog interesovanja, produžen je do 26. maja.

Konkurs je otvoren za sve talentovane kreativce koji su spremni da pokažu svoje umeće, veštinu i strast prema muzici, profesionalno ili amaterski se bave muzikom i imaju više od 18 godina.

Autorsko muzičko delo treba da predstavlja autentičnu kombinaciju tradicionalnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zvuka i modernih elektronskih bitova, a njegov ključni element su semplovi trube koje je Organizator obezbedio - majstora trube Dejana Petrovića, kao i Bojana Krstića, čiji je orkestar na prošlogodišnjem Saboru trubača u Guči proglašen za najbolji.

Sve informacije, kao i materijali, dostupni su na zvaničnom sajtu Guča festivala, na linku: https://gucafest.rs/dj-konkurs-2023

Cilj Konkursa, kako je navedeno, jeste promocija lokalne umetnosti, muzike, tradicije i stvaralaštva, afirmacija mladih talenata, uz istovremeno spajanje dva naizgled različita žanra muzike.

Stručni žiri odabraće deset polufinalista, koji će svoje umeće predstaviti domaćoj publici na omiljenom prestoničkom festivalu – Belgrade Beer Fest-u od 15. do 18. juna, dok će troje finalista imati priliku da nastupe na 62. Dragačevskom saboru trubača u Guči, koji se održava od 11 – 13. avgusta u organizaciji Opštine Lučani, KC Guča, TO Dragačevo i Skymusic-a.

Polufinalistima i finalistima biće obezbeđeno medijsko predstavljanje, dok će pobednik Konkursa biti nagrađen i vrednom muzičkom opremom pod pokroviteljstvom 𝗦𝗞𝗬𝗠𝗨𝗦𝗜𝗖™ center-a.
Pogledaj vesti o: Guča

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.