Prava poslastica za fanove: Evo šta je Bane Mojićević spremio za kraj godine!

Izvor: Svet, 15.Nov.2016, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prava poslastica za fanove: Evo šta je Bane Mojićević spremio za kraj godine!

Nakon velikog uspeha poslednja dva spot singla“Loša navika” i “Dođi” koji još uvek vladaju top listama, Bane Mojićević za kraj ove godine priprema pravu poslasticu za svoje fanove.
U novoj pesmi “Grme trube”, član žirija šou-programa “Neki novi klinci” ukrstiće glas sa trubom fantastičnog Dejana Petrovića, pobednika Sabora u Guči i jednim od najboljih muzičara domaće scene.
“Pesma >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << “Grme trube” će, kako joj i ime kaže, zaista grmeti. Hitična je, ima dobar, nešto brži i jači ritam i posebno će se dopasti momcima. Mada, ne sumnjam da će dame u njoj pronaći mnoge osobine svojih jačih polovina! Ali da ne pričam unapred, kada je čujete sve će vam biti jasno”, kaže Bane za Novosti.
Iza pesme koja će nesumnjivo obradovati sve Banetove i Dejanove fanove stoji provereni autorski tandem, tvorci mnogih aktuelnih hitova, tekstopisac i kompozitor, Dušan Bacić i aranžer, Bojan Dragojević.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Prava poslastica za fanove: Evo šta je Bane Mojićević spremio za kraj godine!

Izvor: Scandal.rs, 15.Nov.2016

Nakon velikog uspeha poslednja dva spot singla“Loša navika” i “Dođi” koji još uvek vladaju top listama, Bane Mojićević za kraj ove godine priprema pravu poslasticu za svoje fanove...U novoj pesmi “Grme trube”, član žirija šou-programa “Neki novi klinci” ukrstiće glas sa trubom...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.