Policija u Guči otkrila 63 pijana vozača

Izvor: Blic, 09.Avg.2012, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija u Guči otkrila 63 pijana vozača

Saobraćajna policija je u protekla tri dana Dragačevskog sabora u Guči isključila iz saobraćaja 63 vozača jer su bili pod dejstvom alkohola.

Od toga je 14 vozača zadržano na trežnjenju jer su imali više od 1,2 promila alkohola u krvi, izjavio je danas komandir policije u Guči Slobodan Marković.

Vozači su na prilaznim putevima Guči napravili 216 prekršaja, rekao je Marković na konferenciji za novinare saborskog odbora.

U odboru su istakli da nema većih problema u saobraćaju prema Guči, koju su saboraši nazvali "prestonicom trube".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za prva tri dana Sabora 216 saobraćajnih prekršaja

Izvor: Kurir, 09.Avg.2012

Od ukupnog broja prekršaja, 63 su bili vožnja pod dejstvom alkohola, zbog čega je 14 vozača zadržano na trežnjenju jer su imali više od 1,2 promila alkohola u krvi..GUČA - Na prilaznim putevima za Guču prva tri dana Sabora zabeleženo je 216 saobraćajnih prekršaja, rečeno je danas na konferenciji...

Nastavak na Kurir...

Policija otkrila 63 pijana vozača, 14 na trežnjenju

Izvor: NaDlanu.com, 09.Avg.2012

GUČA, 9. avgusta 2012. (Beta) - Saobraćajna policija je u protekla tri dana Dragačevskog sabora u Guči isključila iz saobraćaja 63 vozača jer su bili pod dejstvom alkohola... GUČA, 9. avgusta 2012. (Beta) - Saobraćajna policija je u protekla tri dana Dragačevskog sabora u Guči isključila...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.