Pobednički koncert Ristića večeras u Hanu

Izvor: OkRadio.rs, 14.Avg.2023, 12:57

Pobednički koncert Ristića večeras u Hanu

Bojan Ristić, dobitnik prve trube 62. Dragačevskog sabora održaće koncert u Vladičinom Hanu. Koncert je zakazan za ponedeljak, u 20 časova, u centru Vladičinog Hana.   Svoj orkestar „Bojan Ristić brass band“ osnovao ej 2000. Godine.   Nagradu prva Prva truba u Guči osvajao je i 2002. i 2024. godine, za najbolji orkestar proglašen je 2008. i 2016. godine.    Na Vlasinskom letu u Surdulici 2006. godine osvojio je zlatnu trubu, dok je 2008. i 2011. bio proglašen za najbolji orkestar.    
Pogledaj vesti o: Guča

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Na 62. Saboru trubača u Guči: Glavne nagrade za južnjačke orkestre

Izvor: Danas, 14.Avg.2023

"Zlatnu trubu" po drugi put osvojio je Bojan Ristić iz Vladičinog Hana, dok je zanjbolji orkestar proglašen vranjski kojim rukovodi Stefan Mladenović iz stare trubačke porodice. Pobednički koncert Bojana Ristića večeras u 20 časova u rodnom gradu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.