Otežana vožnja u područjima ugroženim kišom

Izvor: RTS, 13.Mar.2016, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otežana vožnja u područjima ugroženim kišom

Obilne padavine su prouzrokovale izlivanje reka i bujičnih potoka u pojedinim regionima Čačka, Užica, Lučana, Kraljeva i Novog Pazara, a voda, mulj i zemlja na kolovozima dodatno otežavaju vožnju, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
Padavine su pokrenule i veliki broj klizišta, a ima i odrona, upozorio je AMSS.
Na auto-putevima kao i na državnim putevima prvog i drugog reda saobraćaj se odvija >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bez zastoja.
Zbog veće količine odrona zemlje i kamena zatvoren je državni put drugog A reda Čačak-Zeoke-Guča, a alternativni pravac je Čačak-Grab-Rogača-Guča.
Zbog snega i većih snežnih nanosa za sve kategorije vozila je neprohodna je i deonica Preko brdo-Odvraćenica.
Do 15. marta izvodiće se radovi na mašinskom iskopu putnih kanala na državnom putu Beograd-Lazarevac, na deonici od Orlovače do Rušnja, podsetio je AMSS.
Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja putničkih vozila.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otežana vožnja zbog mulja i vode

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Mar.2016

Obilne padavine su prouzrokovale izlivanje reka i bujičnih potoka u pojedinim regionima Čačka, Užica, Lučana, Kraljeva i Novog Pazara, a voda, mulj i zemlja na kolovozima dodatno otežavaju vožnju, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS)...Padavine su pokrenule i veliki broj klizišta, a ima...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.