Ne treba vam letovanje za trošenje, čovek za noć na beogradskom splavu platio 1,1 miliona dinara

Izvor: Luftika.rs, 08.Avg.2022, 15:30

Ne treba vam letovanje za trošenje, čovek za noć na beogradskom splavu platio 1,1 miliona dinara

Srpski turisti ovih dana šalju astronomske račune koji im se poturaju pod nos u Hrvatskoj i Crnoj Gori ali i kod kuće, na Zlatiboru ili u Guči. Međutim, svi zaboravljamo na cene po prestonici gde je prošlog meseca (10. jul) čovek platio račun više od milion dinara.
Naime, kako prenose mediji, iako postoje brojna mesta sa pristupačnim cenama i dobrom atmosferom u Beogradu, u samom centru grada i na rekama to nije slučaj. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Određena mesta mogu papreno da vas koštaju.
I to se vidi po računu koji je pre mesec dana objavio jedan korisnik  Instagrama.
“Ako ste se pitali kako da na splavu za veče potrošite 10.000 evra, evo odgovora“, napisao je korisnik na fotografiji.
Foto: Printskrin/Instagram/Mondo Prema stavkama na računu, može da se zaključi da je u pitanju bilo više osoba, ako ne i desetak. Međutim, cene pića koje se kreću na tom splavu nisu za običnog građana čija plata iznosi oko 300 evra.
Pa tako, jedno energetsko piće od 250ml iznosi 750 dinara, dok je mala skupina ljudi za jednim stolom, za 18 komada ovog napitka platila 13.500 dinara. Flaša poznate votke iznosila 27.000 dinara, (kao nečija plata), dok su je oni dva puta naručili, plativši 52.000 dinara.
Najveće iznenađenje predstavljala je narudžbina šest flaša poznatog šampanjca “Don Perinjon“ koja ih je koštala 474.000 dinara.
Pojedinačno najskuplje piće koje su naručili je francuski šampanjac “ Armand de Brignac“ .Koštao ih je skoro 1000 evra, tačnije 109.000 dinara.
Na računu se vide i ostale stavke, poput rakija, gaziranih voda, likera, tekila i ostalih šampanjaca, dok je konačna cena za naplatu dostigla 1.115.410 dinara.
Izvor: Mondo
Nove cene iz skupštinskog restorana: Najmudriji među nama ujedno su i najgladniji (FOTO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.