Igrač Želje prodao Gučijeve naočare da ima za kafe

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Mar.2014, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrač Želje prodao Gučijeve naočare da ima za kafe

Nekadašnjeg giganta u ligi stare Jugoslavije sarajevski Željezničar trese velika kriza. I ona rezultatska, ali i finansijska.
(FOTO: FK Željezničar)
Da je stanje u članu lige BiH alarmantno najbolje pokazuje potez jednog prvotimca ovog kluba. Kako navodi „Dnevni Avaz”, jedan igrač je prodao skupocene naočare marke „Guči” za samo 20 konvertibilnih maraka, da bi imao za kafe.
Njihova cena u slobodnoj prodaji je nekoliko stotina evra. Zanimljiva je bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << i izjava fudbalera čije ime Avaz nije hteo da navede:
Jadne su ove devojke koje misle da mi ležimo na parama i obleću oko nas, dolaze u kafiće gde mi izlazimo. Da znaju kako živimo, bežale bi kilometrima od nas i „fatale“ ove komunalce koji imaju sigurne, kakve takve plate.
Pogledaj vesti o: Guča

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.