Izvor: Radio 021, 08.Apr.2021, 17:41

FOTO: Lejdi Gaga u venčanici na snimanju filma Ridlija Skota

Američka pevačica Lejdi Gaga trenutno boravi u Rimu gde snima scene za novi film Ridlija Skota "Guči" o poznatom ubistvu Mauricija Gučija koje je isplanirala njegova žena Patricija.

Novi film Ridlija Skota bavi se time kako je Patricija Ređijani planirala ubistvo svog bivšeg supruga Mauricija Gučija, unuka osnivača modnog brenda "Guči", kojeg će tumačiti oskarovac Adam Drajver.

Mauricio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Guči je imao dve ćerke sa Patricijom, ali ju je ostavio zbog druge žene. Patricija je imala operaciju tumora na mozgu, a ćerke su tvrdile da je to bio uzrok njenih postupaka. Mediji su je tokom cele afere predstavljali kao hladnokrvnu "crnu udovicu". Na suđenju je najpre kažnjena sa 29 godina zatvora, a odslužila je 18.

Priču o Gučijevom ubistvu napisao je Roberto Bentivenja, na osnovu knjige Sare Gak Forden Kuća Guči: Senzacionalna priča o ubistvu, ludilu, glamuru i pohlepi.

Kao i obično, Ridli Skot radi sa prvom glumačkom ligom, tako da podela u filmu Guči obećava. Džeremi Ajrons, Džerad Leto, Al Paćino samo su neka od slavnih imena koji će se naći uz Lejdi Gagu i Adama Drajvera.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.