Englez pao sa mosta u Guči, teško povređen!

Izvor: Press, 11.Avg.2013, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Englez pao sa mosta u Guči, teško povređen!

Nesreća se dogodila jutros oko 4 časa, a za RTS su u čačanskoj Policijskoj upravi potvrdili da je u bolnicu u Čačku primljen muškarac starosti između 30 i 40 godina sa povredama zadobijenim od pada sa mosta.
Nakon pregleda u čačanskoj bolnici, u kojoj je utvrđeno da se radi o teškim telesnim povredama, Kristofer H. je prevezen u Klinički centar Kragujevac, dodaju u čačanskoj policiji.
"Njegovo trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << stanje je stabilno ali kod takvih povreda moguće su komplikacije, pa lekari ne mogu predvideti dalji tok oporavka", rekao je za RTS Rade Nikolić iz Kliničkog centra Kragujevac.
Pogledaj vesti o: Guča

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Englez pao s mosta u Guči, teško povređen

Izvor: Večernje novosti, 11.Avg.2013

ČAČAK- Engleski državljanin Kristofer H. pao je jutros sa mosta u Guči u reku Bjelicu i zadobio teške telesne povrede, potvrđeno je Tanjugu u Policijskoj upravi u Čačku. Nakon pregleda u čačanskoj bolnici, u kojoj je utvrđeno da se radi o teškim telesnim povredama, Kristofer H. je prevezen...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.